Hoyt RCRV Podium Yay Gövdesi, Dynamic Balance Design ile üretilmiş, 25 inç uzunluğunda ve ayarlanabilir kanat hizalama sistemine sahip, orta seviyede mükemmel bir recurve yay gövdesidir.
Hoyt RCRV Podium Yay Gövdesi, Arcos serisinin geliştirilmiş bir versiyonu olarak orta seviye okçulara özel tasarlanmıştır. 25 inç uzunluğundaki bu yay gövdesi, Hoyt’un Dynamic Balance Design prensiplerine göre işlenmiş yüksek kaliteli alüminyumdan üretilmiştir. Sağ ve sol el seçenekleri sunan model, tamamen gerilmiş haldeyken bile ayar yapılabilen kanat hizalama sistemi ile kullanıcı dostu bir yapı sunar.
Dayanıklılığı ve estetiği birleştiren anodize kaplama ile kırmızı, mavi ve siyah renklerde mevcuttur. Hem antrenman hem de rekabet seviyesinde dengeli performans arayanlar için mükemmel bir seçimdir.
Seviye: Orta seviye
Gövde Uzunluğu: 25 inç
Malzeme: İşlenmiş alüminyum (Hoyt Dynamic Balance Design)
Kullanıcı Tipi: Sağ ve sol el modelleri mevcut
Kanat Hizalama Sistemi: Tam gerilimde ayarlanabilir
Renk Seçenekleri: Anodize Kırmızı / Mavi / Siyah
Hoyt’un gelişmiş denge tasarımı sayesinde stabilite ve kontrol artar.
Sağ ve sol el uyumu, farklı kullanıcı tipleri için geniş seçenek sunar.
Tam gerilimde hassas ayar imkanı sağlayan yenilikçi hizalama sistemi mevcuttur.
Anodize yüzey kaplaması ile hem şık hem de dayanıklıdır.
Hoyt RCRV Podium, 25" uzunluğunda, alüminyum yapılı, ILF uyumlu ve ayarlanabilir kanat hizalama sistemine sahip, orta seviyedeki okçular için ideal bir yay gövdesidir.