Eksiksiz Kit: Ekstra bileşen almanıza gerek yoktur; stabilizatör, Avalon Tec X titreşim damperi ve siyah nikel kaplama uç ağırlıkları ile birlikte gönderilir.
Hooded Peep, okçulukta kullanılan peep sight sistemlerinde clarifier lens üzerindeki parlamayı azaltmaya yardımcı olmak için tasarlanmıştır. CNC işleme yöntemiyle üretilen alüminyum gövdesi sayesinde dayanıklı ve kullanışlı bir yapı sunar.
Ürün, farklı görüş ve nişan alma ihtiyaçlarına uyum sağlamak için 2 adet clarifier lens ve 5 farklı aperture (açıklık) ölçüsü ile birlikte sunulur.
Hooded Peep ile birlikte gelen clarifier lens seçenekleri farklı büyütme seviyelerine göre kullanılabilir:
Ürünle birlikte farklı ışık koşulları ve kişisel nişan alma tercihleri için 5 farklı aperture seçeneği sunulur:
Clarifier lens seçimi kişiden kişiye değişiklik gösterebilir. Göz yapısı, kullanılan büyütme seviyesi, ışık koşulları ve kişisel nişan alma tercihlerine bağlı olarak en uygun lens seçimi farklı olabilir.
Hooded Peep, parlamayı azaltmaya yardımcı olan hooded tasarımı, CNC alüminyum gövdesi, 2 farklı clarifier lensi ve 5 farklı aperture seçeneğiyle özellikle compound yay kullanıcılarının nişan alma sistemlerinde kullanılabilecek pratik bir peep çözümüdür.